Gimnàs

Al nostre centre hi trobaràs tot el material necessari per a la pràctica d'exercici físic amb una atenció totalment personalitzada. Les nostres educadores físiques esportives, amb el grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, planifiquen un entrenament per aconseguir els teus objectius, ja siguin de salut o de rendiment.

Oferim entrenaments totalment personalitzats tenint en compte les teves capacitats i objectius. T'ajudem a aconseguir una millor forma física, a preparar-te a competir, a fer una readaptació esportiva després d'una lesió o simplement a portar un estil de vida saludable. 

Som especialistes en l'àmbit de la discapacitat i treballem perquè les persones que tenen alguna patologia puguin restituir, minimitzar i/o compensar els dèficits funcionals en la mesura del possible. Així doncs, les instal·lacions estan totalment adaptades.

Disposem de tot un seguit de material divers per fer els entrenaments divertits, amens i el màxim personalitzats possible.

Les sessions poden ser individuals, en parella o en grup (màxim de 5 persones), sempre tenint en compte les capacitats de cada persona.

Què oferim al nostre gimnàs:

Entrenaments al nostre centre

Entrenaments al nostre centre

Entrena al nostre gimnàs amb l'ajuda d'una educadora física esportiva.

Entrenaments al teu domicili

Entrenaments al teu domicili

Fes esport a casa teva amb la supervisió de la nostra educadora física esportiva. 

Planificació d'entrenaments

Planificació d'entrenaments

Rutina mensual on t'ensenyem els exercicis perquè els facis on i quan vulguis.

ESPECIALITZACIÓ

Neurorehabilitació · Entrenament funcional · Discapacitat auditiva · Gent gran · Entrenament per persones amb discapacitat física · Readaptació de lesions o patologies · Preparació física esportiva · Reeducació de mobilitat diària · Preparació física pel dia a dia · Habilitats en cadira de rodes

SERVEIS

Entrenaments al gimnàs · Entrenaments a domicili (amb entrenadora personal) · Planificació mensual d'entrenaments a domicili (sense entrenadora personal) · Aquateràpia · Assessorament a professorat d'Educació Física