Gimnàs

Al nostre centre hi trobaràs tot el material necessari per a la pràctica d'exercici físic amb una atenció totalment personalitzada. La nostra educadora física esportiva, graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, et planificarà un entrenament per aconseguir els teus objectius, ja siguin de salut o de rendiment.

Oferim entrenaments totalment personalitzats tenint en compte les teves capacitats i objectius. T'ajudem a aconseguir una millor forma física, a preparar-te a competir, a fer una readaptació esportiva després d'una lesió o simplement a portar un estil de vida saludable. 

Som especialistes en l'àmbit de la discapacitat i treballem perquè les persones que tenen alguna patologia puguin restituir, minimitzar i/o compensar els dèficits funcionals en la mesura del possible. Així doncs, les instal·lacions estan totalment adaptades.

Disposem de tot un seguit de material divers per fer els entrenaments divertits, amens i el màxim personalitzats possible.

Les sessions poden ser individuals, en parella o en grup (màxim de 5 persones), sempre tenint en compte les capacitats de cada persona.

QUÈ OFERIM?

Entrenaments al nostre centre

Entrenaments al nostre centre

Entrena al nostre gimnàs amb l'ajuda d'una educadora física esportiva.

Entrenaments al teu domicili

Entrenaments al teu domicili

Fes esport a casa teva amb la supervisió de la nostra educadora física esportiva. 

Planificació d'entrenaments

Planificació d'entrenaments

Rutina mensual on t'ensenyem els exercicis perquè els facis on i quan vulguis.

ESPECIALITZACIÓ

Neurorehabilitació · Entrenament funcional · Discapacitat auditiva · Gent gran · Entrenament per persones amb discapacitat física · Readaptació de lesions o patologies · Preparació física esportiva · Reeducació de mobilitat diària · Preparació física pel dia a dia · Habilitats en cadira de rodes

SERVEIS

Entrenaments al gimnàs · Entrenaments a domicili (amb entrenadora personal) · Planificació mensual d'entrenaments a domicili (sense entrenadora personal) · Aquateràpia · Assessorament a professorat d'Educació Física