Fisioteràpia

Disposem d’un servei de fisioteràpia on, a través d’una primera valoració i mitjançant el moviment i l’exercici actiu, proposem un pla de treball individualitzat per millorar les capacitats motores i funcionals que dificulten l’autonomia.

Busquem disminuir l’impacte funcional de la patologia sobre la persona i el seu entorn. Millorar la qualitat de vida, alleujar les síndromes doloroses dintre de les limitacions imposades pel dèficit neurològic. Actuem sobre la deficiència, la limitació en l’activitat i la restricció de la participació.

Utilitzem les noves tecnologies i els jocs sense perdre de vista la perspectiva de la teràpia. 

El nostre valor afegit és que disposem d'una llitera especialment dissenyada per a persones amb mobilitat reduïda i una grua de sostre que permet realitzar transferències d'una manera còmoda, ràpida, senzilla i segura.


Plans d’exercicis terapèutics                  


Millora de l’equilibri i la prevenció de caigudes


Rehabilitació funcional                                                                          


Divulgació i assessorament d'hàbits saludables

TERÀPIES

Teràpia manual · Massatge terapèutic, esportiu i relaxant · Rehabilitació funcional · Punció seca · Exercici terapèutic · Reeducació de la marxa · Control de tronc · Readaptació de les AVD · Readaptació a l'esforç · Prevenció i tractament de les alteracions del to muscular · Capacitació respiratòria · Drenatge limfàtic · Electroteràpia · Embenats neuromusculars