Integració Funcional

Aquest servei es duu a terme a través del mètode Feldenkrais, que consisteix en fer una exploració dels moviments del cos i en el desenvolupament d’una atenció i una percepció fina de l’esquema corporal. Aquest mètode t'ajudarà a prendre consciència dels moviments automàtics i repetitius que s'han anat adoptant al llarg de la vida, i alliberar-nos-en.

És una estratègia d’autoaprenentatge que millora les habilitats i el confort a la vida quotidiana, i que guia la maduresa personal. Amb aquest mètode ens centrem en un procés personal de millora dels moviments i de les intencions de la persona.

Els cursos són individuals, i en tot moment el professor acompanya l'alumne/a, creant les condicions necessàries perquè tot es faci amb facilitat, senzillesa i seguretat, i evitant sempre el dolor o les sensacions desagradables.


Prevenció de patologies, salut, reeducació · Dificultats psicològiques · Potencial esportiu · Millora del rendiment · En situació de handicap · Capacitat d’atenció aprenent a gestionar el moviment · Benestar dels adults · Rendiment artístic · Tercera edat i dificultats post-traumàtiques · Consciència i desenvolupament personal