QUI SOM

MIFAS i la Unitat d’Estimulació Neurològica (UEN) s’han unit per crear MIFAS Active UEN, amb l’objectiu d’activar una unitat de neurorrehabilitació a Girona.

La Unitat d’Estimulació Neurològica (UEN) és una entitat amb més de 25 anys d’experiència, en tractaments especialitzats en neurorehabilitació. Aquests van adreçats a persones amb dany cerebral adquirit (Ictus, TCE, entre d’altres), afectacions d’origen congènit, politraumatismes amb afectació medul·lar i d’altres malalties neurodegeneratives.

Actualment, també podeu trobar UEN a la ciutat de Barcelona, Vila-seca (Tarragona) i Reus.

El nostres equips estan organitzats de forma interdisciplinària i utilitzen com a punt d’inici l’Estimulació Basal®, un concepte terapèutic que permet l’acompanyament dels i les nostres professionals al costat de la persona usuària i la família, amb la voluntat d’aconseguir amb coherència, els objectius desitjats per la persona afectada. Sempre, des del respecte i la màxima humilitat, els nostres equips s’esforcen per fer més fàcil la vida a totes les persones que reben tractament.

Actualment, amb la finalitat de facilitar qualsevol tractament en funció de l’estat de la persona, l’oferim en règim ambulatori a les instal·lacions de MIFAS Active i també en règim domiciliari a través de la UEN. Per a les persones usuàries que requereixin d’un programa de tractament integral, programem una valoració de:


Un cop feta la valoració, us proposem participar al programa terapèutic de MIFAS Active UEN i us indicarem quines disciplines necessiteu, totes elles organitzades per la Núria Girbau, coordinadora UEN a Girona. Cada tractament té una durada d’una hora, i sempre son sessions individualitzades. 


A més de les disciplines anteriorment mencionades, al centre oferim també els següents serveis:

> SÍRIUS. Adaptacions a la llar i productes de suport per a l’autonomia i mobilitat.
> Hidroteràpia.
> Musicoteràpia. Millora la part motora, comunicació, etc. a través del ritme.
> Plataforma interactiva del Personal Guttmann training, Neuronup, tablets, Nintendo Wii.
> Grups de suport familiar.
> Grua de suspensió de seguretat per a la deambulació.