BLOG

Entrevistem a la Marisé Ibáñez, clienta del Centre de Salut i Esport MIFAS Active

02/10/2020
MIFAS Active

Avui tenim l’oportunitat d’entrevistar la Marisé Ibáñez, una clienta del nostre centre, que desprèn alegria, optimisme i que viu la vida al 300%.

La Marisé té una lesió medul·lar i és usuària de cadira de rodes manual. La seva discapacitat és per accident. És mestra d’educació física. Un dia, a l’escola, va anar a buscar una pilota que havia penjat un nen al taulat. Ella hi va pujar i el taulat va caure. Quan es va despertar del coma i mesos després, no recordava res, ni del moment abans, ni després. L’accident li va afectar la mobilitat però també la memòria.

Sis anys després, la Marisé fa una vida totalment autònoma i ve un dia per setmana al centre a fer esport amb la nostra educadora física esportiva, la Laia Planella. Una rutina amb la que ha aconseguit una gran millora de la qualitat de vida i que li ha aportat seguretat en seu dia a dia.

Aquí teniu el seu testimoni:

Quan temps fa que vas en cadira de rodes?

Fa 6 anys.

Com t’ha canviat la vida des de llavors?

M'ha canviat totalment. Ara ja no treballo i la meva vida es basa en cuidar-me a mi mateixa. Així que em dedico a mi i a fer coses que m'agraden.

Des de quan vens al nostre centre?

Des de que va obrir, ara farà 3 anys.

Has notat millora? En quin sentit?

He notat millora en moltes coses, sobretot en autonomia amb la cadira perquè amb la Laia hem sortit moltes vegades a fer carrers que és on aprens realment. I quan tinc qualsevol dubte, li comento i ho fem. Sempre està oberta a treballar i donar-te suport amb tot el que necessites.

Què és el que més t’agrada?

La veritat és que m'agrada tot el que faig. A més, estic molt contenta perquè tots els entrenaments són funcionals, és a dir, estan pensats per aconseguir una major coordinació, equilibri i flexibilitat, capacitats bàsiques per a les activitats de la vida diària. La Laia t’explica tot el que guanyaràs treballant els exercicis que ella et proposa.

Milloraries alguna cosa?

Per a mi, tot està bé!

Recomanaries els nostres serveis?

Sí, i tant! I a més, ho faig!

Comentaris